Clinica veterinară Tetravet oferă servicii veterinare din anul 1999. În acest răstimp am înțeles că această profesie este foarte solicitantă, trebuie să te perfecţionezi în permanenţă şi să-ţi asumi o responsabilitate copleșitoare față de pacienti; vă stau la dispoziție medici cu peste 20 ani experiență clinică, medici primari, cu doctorate în stiințe medicale, care participă în permanență la cursuri de specialitate în țară şi în străinatate.
Răbdarea şi profesionalismul, ajutate de aparatura performantă, fac din echipa noastră de medici şi asistenți o echipă de elită. Vă așteptăm cu drag să colaborăm pentru a-i ajuta pe prietenii noștri fără grai să aibă o viață mai ușoară, mai frumoasă și mai sănătoasă!

Echipa Tetravet

Tudor Laura

Doctor

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară București, a obţinut doctoratul în științe medicale cu o teza în domeniul imunologiei și microbiologiei; medic primar veterinar, specialist în obstetrică, ginecologie și andrologie veterinară, numeroase specializări prin pregătiri continue la workshop-uri și congrese naționale și internaționale (în Grecia, Portugalia, Italia, Spania, Elveția, Anglia, America, Noua Zeelandă, Luxembourg)

Tudor Laurenţiu

Doctor

Conferențiar universitar Tudor Laurențiu are o experiență de peste 20 de ani în observarea și îngrijirea profesională a unor specii mai deosebite de animale. Acesta este responsabil cu tratarea șerpilor, iguanelor, papagalilor, țestoaselor, hamsterilor, cobailor (purceluși de guineea), chinchinelor, veverițelor, dihorilor etc. Este membru onorific și fondator a numeroase asociații de specialitate din țară și străinătate, medic primar veterinar, doctor în științe medicale.